Opinió

preguntes

JORDI BASTÉ

Però…. què li passa?

1.

HI HA
alguna explicació que pugui ser raonada a l'actitud agra permanent de José Mourinho? És buscada per trobar una acció/reacció d'algú en concret o d'un tot en general? Vol marxar de Madrid?

2.

BUSCA
ser el dolent de la lliga permanentment enfrontant-se a la majoria d'entrenadors de primera divisió i a determinats jugadors com Ballesteros, dijous en un partit de costellada contra el Llevant en la copa?

3.

EL REAL
Madrid com a club, «noble y bélico adalid, caballero del honor», pot acceptar tenir un entrenador barallat amb el món sencer que no ha trobat en el futbol espanyol ni un sol aliat (però ni un) entre els entrenadors, futbolistes i clubs rivals? Com pot ser que, com ahir Sergi Mas escrivia al Twitter, amb quatre mesos Mourinho s'hagi enfrontat a Ballesteros, Unai Emery, un fotògraf, Manuel Preciado, Paradas Romero, Clos Gómez i, fins i tot, Pedro Leon? Afegeixo: és normal que piqui el públic com va fer aixecant tres dits a Milà?

4.

COM
pot dir José Mourinho després del partit de Llevant «esto es lo que hay» quan li han fitxat Carvalho, Khedira, Di Maria, Canales i Pedro Leon? No se sent una ferum general que indica que el cicle de l'entrenador portuguès pel Madrid podria ser tan breu com el de tants altres tècnics que han passat darrerament pel club blanc?

5.

PER QUÈ
Pep Guardiola, que segur que s'està mossegant la llengua, sobre els finalistes de la Pilota d'Or diu, elegantment, que hi ha jugadors de l'Inter de Milà (antic equip de Mourinho) que també mereixerien estar entre els millors?

6.

SABÍEU
que Gerard Piqué, un crack dins i fora dels estadis, va agafar una piulada d'un conegut seu al Twitter que n'havia copiat una d'un usuari d'aquesta xarxa social en què titulava: «Abidaltasar»? Sabeu que qui va tenir la idea es diu @martiboigues i que la pensada va agradar a Piqué, que, per cert, va fer un partit descomunal a Bilbao?

7.

DEU SER
que hi ha una normativa (nova) en la RFEF que assegura que ja no es poden canviar l'ordre dels partits de la copa com històricament ha passat o que no es pot fer a partir d'una eliminatòria en concret. Ha d'estar molt malament econòmicament un club com el Betis, que demana per als quarts de final disputar el primer partit a casa, amb el risc que implica jugar la tornada d'una eliminatòria a fora?

8.

PERÒ
no havia dit Sandro Rosell que arreglaria els horaris de matinada amb què les teles recompensen el Barça? És normal que el Barça jugui aquesta setmana copa i lliga a les 22.00 h (contra l'Athletic de Bilbao a San Mamés i contra el Deportivo avui), que jugui dimecres el partit de copa de quarts de final contra el Betis també a les 22.00 h i que, per acabar-ho de rematar, s'enfronti al Màlaga diumenge en partit de lliga a les 21.00 h? Estem d'acord que qui paga, mana, però que, de tant en tant, donin als aficionats alguna alegria?

9.

NO
teniu la sensació que el Betis s'ha classificat per als quarts de final de copa i que va jugar un gran partit dimecres a Getafe perquè l'equip andalús està més acostumat a disputar enfrontaments en horaris impossibles a segona com és el migdia amb tots els handicaps i canvis d'hàbits que comporta?

10.

COM
és possible l'embolic que s'ha fet al Twitter l'àrbitre de l'ACB Daniel Hierrezuelo, que fa dos dies va penjar frases en què el problema no és el que diu (respectable) sinó alguna expressió d'ultratomba i que genera anticossos? Exemples: «Voy a hacer una petición especial para este año: valoremos el país que tenemos, disfrutemos de la variedad y riqueza de cada REGION» o «y por si hay alguna duda CATALUÑA y el VASCONGADAS [sic] son ESPAÑOLAS por eso, entre otras cosas adoro mi país... ya me he quedao agusto [tot junt]» o «llámalo como quieras: Pais Vasco, Euscadi [sic] o como quieras pero es ESPAÑA. (Les majúscules han estat escrites així).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.