Articles

Preguntes

Benvingudes i comiats

1.

US PODÍEU
imaginar que una de les preocupacions de Pep Guardiola, que torna de vacances d'aquí a deu dies, és intentar convèncer Leo Messi que no jugui el partit d'anada de la final de la supercopa d'Espanya contra el Real Madrid, ja que la intenció de l'entrenador del Barça és plantejar-se aquest títol amb interès però dins d'un pla de preparació global, i el crack argentí començarà vacances quan s'hagi acabat la copa Amèrica?

2.

SABÍEU
que la jugada mestra de la renovació de Thiago Alcántara, resolta en 24 hores, té nom i cognom: el del director de l'àrea de futbol del Barça, Raül Sanllehí? Sabíeu que, segons fonts de l'entorn del jugador, hi havia un club anglès boig per contractar el migcampista del Barça?

3.

QUAN
serà la presentació de Cesc Fàbregas amb el Barça? Serà més aviat que tard? L'acord és total? La resposta és molt simple. Sembla que s'està esperant la tornada de Sandro Rosell, que és de viatge i que arribarà demà passat per posar el punt final a les negociacions i presentar el jugador català la setmana que ve.

4.

ÉS VERITAT
que els pares de Bojan Krkic, tal com m'explicava ahir l'impagable company Gerard Romero, aniran a viure a Roma amb el seu fill? És veritat que el jugador ha pensat també a comprar-se un gos perquè l'acompanyi en l'aventura romana? Es confirma el que vam escriure la setmana passada, que el jugador vol quedar deslliurat del Roma per tornar algun dia (hipotèticament) a jugar al Camp Nou?

5.

NO ÉS
una passada de frenada el càstig social amb el qual s'està fent pagar als jugadors de la selecció mexicana de futbol, entre ells el blaugrana Dos Santos, l'error (greu) de fer entrar prostitutes a les habitacions de la concentració? No és un escarni exagerat el que estem fent amb aquests nanos en l'àmbit internacional? No han pagat el seu error excessivament?

6.

COM
devia reaccionar el Kun Agüero quan Miguel Ángel Gil Marín, propietari de l'Atlético de Madrid, li va trucar abans-d'ahir per dir-li que el Juventus i ell havien arribat gairebé a un acord per traspassar-lo al club de Torí? No us heu fixat que fa dies que cap diari de Madrid parla ja gaire del magnífic davanter argentí, com si ja no interessés? No us fa la sensació que, així com el Barça té clar qui vol fitxar des de fa mesos, el Madrid va perdut i passa del Kun a Neymar amb excessiva facilitat d'un dia per l'altre?

7.

COM
és possible que un futbolista que només ha jugat una temporada amb el seu club (el Real Madrid), Di María, demani ara a través del seu representant revisió de contracte «per la seva gran temporada»? Però, que ens hem tornat bojos? A què va venir? A fracassar? Millora després d'un any?

8.

QUAN
es reuniran el nou alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i el president del Barça, Sandro Rosell, per parlar de la requalificació dels terrenys del Miniestadi? Sabíeu que Trias va explicar ahir que el que pretén el Barça és fer marxa enrere en el faraònic projecte de Norman Foster de reformar el Camp Nou i no vol construir pisos a la zona de les Corts?

9.

CONTINUARÀ
sent el Ciudad Real un equip altament competitiu com ha estat durant l'última dècada ara que es veu obligat, per problemes pressupostaris, a abandonar Castella-la Manxa per jugar a Madrid? Sabíeu que, des de fa quatre anys, qui s'encarrega de la direcció general d'aquest club és l'exnarrador de partits d'handbol de TVE Luis Miguel López?

10.

SABÍEU
que Roger Grimau va ser dijous a RAC1 (l'endemà que li diguessin que no comptaven amb ell) per veure en directe el programa dels Òscars, La competència, del qual és un gran devot? No us vau quedar de pasta de moniato quan ahir en Roger va dir en el seu comiat que el pitjor moment va ser quan va dir al seu fill Joel que deixava de jugar al Barça i la criatura es va posar a plorar? No mereixerà un comiat com Déu mana el que ha estat capità del club?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.