L'apunt

L'APUNT

Les estrelles i la feina feta

Ara que la Michelin porta a casa nostra la gala en què es donaran a conèixer les famoses estrelles i sabrem quins restaurants les mantenen, els que les perden i els qui en guanyaran alguna, m'ha vingut al cap el paper fonamental que per a la gastronomia de les comarques gironines ha tingut el Motel Empordà i la gent que hi ha hagut al capdavant, el senyor Josep Mercader i el senyor Jaume Subirós. I recordant he pensat en gent que ens ha deixat, com ara Lluís Cruañas del Dorado Petit, Carles Camós del Big Roc, Jordi Budó de Can Toni i Lluís Feliu de l'Aliança. Esperem que la collita continuï essent bona per a les comarques i que s'afegeixi alguna estrella més a les disset actuals. Hi ha candidats clars, aquest any o el vinent. Sort!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.