L'apunt

L’APUNT

Ja és temps de verema

Ja és temps de verema a la DO Alella, la més petita de Catalunya. Les altes temperatures i la sequera han estat determinants perquè alguns cellers maresmencs hagin avançat “més que mai” la recollida del raïm. Tal com assenyalen els mateixos productors, les altes temperatures acostumen a ser un blindatge per als fongs, però aquests dies també caldrà estar molt atent a la climatologia i treballar més o menys ràpid en funció del temps que faci. Per la tipologia de producte, hi ha altres cellers que encara trigaran ben bé dues setmanes a començar a veremar, però també amb un ull posat al cel. A falta de fongs, sempre hi ha algun perill que amenaça les vinyes. Aquest es visualitza, ja des de fa uns anys, en forma de senglars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia