Opinió

L’APUNT

La carbonera que sociabilitza

Quan la caloreta es fon, i a Girona ja es pensa en Fires, a l’Empordà de baix dibuixem a l’horitzó la nostra carbonera. Torna avui després de dos anys. Seran més de quinze dies de sociabilització comarcal. Seran dates en què les cabòries no ho seran tant i en què la sobretaula esdevindrà necessitat. Els supermercats esgotaran les safates de xai, de xoriços, de cansalada, de pollastre desossat i de xulles. L’allioli esdevindrà medicina i el vi purificarà les ànimes. Seran dies d’arribar a casa fent pudor de fum, recordant el pet de riure que ens hem fotut i havent fet net per anar a treballar amb empenta l’endemà. Guanyarem quilets, empitjorarem la pressió, desequilibrarem el colesterol, però sobretot millorarem en salut mental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.