Micròfons a Calonge

La localització d'un micròfon en una de les sales de reunions de l'ajuntament de Calonge (Baix Empordà) és un fet molt greu que necessita ser aclarit al més aviat possible. D'entrada, perquè es tracta d'un greu delicte, però també perquè la llum sobre els fets hauria de permetre fer disminuir malfiances i tensions al si de l'Ajuntament i en la població. Ens sembla lògic, doncs, que es demani a la policia la màxima urgència en la resolució del cas.

Consideracions sobre la investigació a banda, la col·locació d'un micròfon en unes dependències municipals, amb unes intencions que només poden ser delictives vistos els temes i les converses que es tractaven a la sala, és un fet del tot condemnable perquè atempta contra les mateixes arrels de la democràcia: contra la llibertat. Hi ha després, en tot l'afer, la trista imatge d'enfrontament que el consistori de Calonge dóna gairebé des del primer moment en què es van restituir els ajuntaments democràtics. Una situació de conflicte gairebé permanent que, per força, ha d'acabar repercutint en la gestió del dia a dia d'un municipi que, per nombre d'habitants, més de deu mil, ja se situa entre els vint primers de les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.