Els incidents de Sant Feliu

Els fets que van passar ahir a Sant Feliu de Guíxols haurien d'estar desterrats del dia a dia en un municipi on els veïns han decidit regir-se pels principis de la democràcia. Independentment que fossin els treballadors de l'empresa del regidor d'Amics per Sant Feliu, Pere Luque, o que, indirectament, ell mateix hagués potenciat la manifestació que va acabar amb els greus incidents davant la casa de l'anterior alcalde socialista, Pere Albó, els fets són del tot reprovables. En una societat democràtica hi ha prou mecanismes per contrarestar les afirmacions o les denúncies fetes des de l'oposició, fins i tot si aquestes s'aguanten per un fil, com sembla que era el cas. Hi ha després el fet que un membre destacat d'un ajuntament és el primer que ha de donar exemple als seus conciutadans i actuar amb el cap i serenament i no amb manifestacions al carrer. Més si aquest regidor ha estat en l'ull de l'huracà del canvi polític que hi ha hagut a la població

L'ambient a Sant Feliu de Guíxols està enrarit després de la moció de censura que va fer caure el govern i, certament, manifestacions i incidents com els d'ahir no ajuden pas a tornar la pau política a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.