Circ «made in Catalonia»

El circ català viu un moment especialment important pel que fa a la projecció exterior: a l'estiu va néixer Gay Circus, amb la idea d'exportar la iniciativa a diferents ciutats europees; aquest mes la Generalitat ha organitzat, per segon any, un estand informatiu sobre el circ català en una fira internacional celebrada a París, i Tortell Poltrona ha actuat al Circo Price de Madrid després d'un intent fallit de portar el Circ Cric a la capital de l'Estat. Ara, enmig d'aquestes bones notícies per a la dimensió internacional del circ del nostre país, hi ha un cas únic per la rellevància que està prenent: el del Circus Klezmer. Nascut a l'Ateneu Popular de 9 Barris, a Barcelona, l'any 2003, l'espectacle de circ més internacional ja ha complert més de 300 funcions en quatre anys a països com ara França, Anglaterra i el Japó i té actuacions emparaulades a Àustria, Alemanya i Finlàndia fins l'any 2010.

Ara el que cal és que aquest bon moment que viu el circ català pel que fa a la seva projecció exterior no s'estronqui. I no només això, caldria també que el pla integral que la Generalitat va aprovar el març de l'any passat serveixi, també, per consolidar aquesta tendència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.