Articles

Atmosfera protegida

Extremadura Iguapop

Decidit a no fer política des del seu càrrec, a Sandro Rosell li ha donat per fer odes gastronòmiques al pa amb tomàquet i pernil. Resulta que se n'ha anat fins a Mèrida i ja que hi era s'ha entrevistat amb el president extremeny, senyor Guillermo Fernández Vara, reconegut culer amb qui l'anterior president del Barça va tenir, diguem-ne, un intercanvi d'opinions pujat de to. Sandro Rosell no deu creure fer política amb aquest acte encara que sigui per disculpar-se amb el senyor Vara per un assumpte que es va iniciar quan el polític extremeny va criticar Joan Laporta per fer-ne, de política. Per això, com que no fa política, parla de les bondats del pernil i el pa amb tomàquet. ¿Tocar el violí és políticament correcte?


Si algú tenia encara algun dubte que Barcelona està en decadència només cal veure el que ha passat amb Iguapop Gallery. Aquesta sala d'art, avantguarda del surrealisme pop a casa nostra des de fa més de set anys, tanca definitivament aquest mes de juliol la seva seu al carrer Comerç. Que lluny que queda aquesta ciutat de la vitalista de finals dels 70 o de l'emprenedora Barcelona preolímpica. I aquí no s'hi val a carregar les culpes a l'implacable crisi: Iguapop té previst instal·lar-se l'any que ve a Madrid. Que es vagin posant les piles els polítics que tenen a les mans el prestigi de la nostra ciutat. Això és només un símptoma. S'ha tancat una finestra per on ens entrava el vivificador sol de Califòrnia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia