Opinió

opinió

Parlament

El Parlament no passa pels millors moments. En pocs dies, les llicències d’edat i la retirada de l’escó a Pau Juvillà, uns temes que no aporten res més que desprestigi a la institució i poc nivell polític i que estan relacionats amb antigues disputes entre funcionaris i polítics. Per posar un parell d’exemples: la votació per treure l’escó a Juvillà es va fer a mà alçada perquè els funcionaris no van voler accionar el dispositiu electrònic de votació per no incórrer en cap irregularitat. Val a dir que fa anys el llavors diputat socialista Josep Maria Sala, implicat en el cas Filesa, va mantenir l’escó quan estava empresonat perquè no hi havia sentencia ferma del Suprem. Llavors l’escó era una qüestió sagrada Ara, amb Juvillà i amb Quim Torra, l’escó s’ha pogut retirar amb més facilitat sota l’amenaça d’uns funcionaris interns i externs del Parlament.

Per altra banda, la presidència de la cambra continua sense fer res per les anomenades llicencies d’edat. És a dir, hi ha funcionaris que continuen a casa seva sense treballar i cobrant el mateix sou. Tot plegat, política de baixa estofa i desorientada per les vanitats. La setmana vinent farà un any de les eleccions del 14-F. El resultat va ser favorable a l’independentisme. Van ser molts els independentistes que van entendre que l’octubre del 2017 no va ser afortunat i que calia un govern fort que governes i un Parlament que debatés el futur del país. El govern ha anat fent amb resultats minsos, malgrat haver pogut aprovar el pressupost. El Parlament, després d’haver esdevingut una sala d’espera per investir Pere Aragonès, només ha tramitat una llei (ciència). La resta del temps no s’ha dedicat a discutir el futur de Catalunya entre independentistes i oposició. S’ha dedicat a perdre un valuós temps per embolicar debats que no van enlloc i allò que fan és perdre llençols a cada bugada...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia