Articles

L'anglès de Chiquilicuatre

D'Avui.cat

La frikada que el Terrat ha aconseguit colar a Eurovisió ha enderrocat uns quants mites immutables d'aquest món nostre. Per començar, dóna veu i vot als que creuen que posats a fer el ridícul el millor és tirar-se de la moto i estripar al màxim. Els frikis venen i Eurovisió n'és una bona prova. Si al final Espanya es queda en zero points, almenys haurem rigut una bona estona, tot i que és molt probable que aquesta vegada RTVE quedi en un paper bastant més digne que el dels últims anys.

Per continuar, el nostre Rodolfo aconsegueix que una televisió pública promocioni un producte generat per una televisió privada, més o menys de la corda, però privada. Impensable fa quatre dies. A més, com clarament indica la e final, Chiquilicuatre és català. No normalitzat, però català. I és que en aquest país tenim grans actors i n'hem d'estar ben orgullosos.

I per acabar, RTVE accedeix a utilitzar quatre frases en anglès. Àngles cutre –El Chiki Chiki is a Reaggetton
Dance in Argentina, Serbia and Oregón–, però anglès. És el signe dels temps. Tot Déu canta en anglès a Eurovisió i els espanyols finalment pugen al carro de la normalitat. No és cap consol, però Andorra ja ha passat per això. Si per cas, el consol és que en Josmar canta en un anglès més o menys acceptable, i això, de cara al 2014 ens anirà de primera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.