Opinió

Keep calm

Indiana Jones i la Fender Esquire

Llegeixo que el museu de l’automòbil i la motocicleta Prestige et Collection ha comprat per 25.000 euros l’escúter de François Hollande amb què anava furtivament a una cita amb l’actriu Julie Gayet quan va ser enxampat per uns paparazzi el gener del 2014. El modus operandi d’Hollande consistia a sortir de l’Elisi en cotxe oficial, entrar en un pàrquing, agafar la moto i, pretenent passar desapercebut amb el casc, anar a trobar-se amb la seva estimada. Com que l’aleshores president convivia a l’Elisi amb la periodista Valérie Trierweiler, amb qui es van separar dues setmanes després, és clar, hi va haver un escàndol a França, més aviat fingit, perquè els francesos en qüestions de relacions de parelles estan curats d’espants, per dir-ho suaument. No cal dir que la moto és una peça de col·leccionista i no em sembla gens car pagar 25.000 euros per un tros d’història de la grandeur.

També s’ha posat a la venda, en aquest cas per més de 5 milions de dòlars, el refugi novaiorquès de John Lennon i Yoko Ono, un dúplex on el beatle va viure abans d’anar a l’edifici Dakota, on va ser assassinat. L’avantatge de comprar el primer habitatge és que et treus el mal cos de viure en un lloc on van pelar algú. No tinc 5 milions de dòlars i tampoc 25.000 euros, així que mai aixecaria la mà per aconseguir res, però si alguna cosa em faria il·lusió, ara que ha passat per aquí, és la Fender Esquire de Bruce Springsteen amb la qual fa 50 anys que toca i que ha estat als escenaris de tot el món. Però tampoc la compraria, em conformaria amb una pua de la guitarra, amb què intentaria afinar una mica més. Però no la compraria, insisteixo, perquè, com les relíquies religioses, qualsevol Indiana Jones de la música defensaria que, quan s’acabi aquest somni, la guitarra quedi en un temple on els feligresos la puguem adorar i explicar als nostres nets què era això d’anar a un concert del Bruce.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.