Articles

Sortir del bucle

D'AVUI.cat

Joan Carretero tenia la sensació d'estar enfilat al Dragon Khan quan era conseller del primer tripartit. El cap de comunicació de Pasqual Maragall, Jordi Mercader, assegura que va viure aquella etapa com si fos en un túrmix. Més de dos anys després, en la segona meitat del segon tripartit, tots els catalans estem atrapats en un bucle.

Les desavinences entre els socis de govern són si fa no fa les mateixes. Els problemes amb Madrid són els de sempre i els diners continuen sense arribar. I les batalles dialèctiques entre govern i oposició es van repetint com una lletania, sense trames noves, mals guionistes. Ara torna a sortir la història del pacte (evaporat) entre Artur Mas i Zapatero, carregosa i gastada com una programació de Setmana Santa farcida de reposicions.

No entenc per què els dirigents de CiU volen burxar la seva ferida del ridícul com si fossin penitents destrossant-se l'esquena en públic. I no m'explico que els capitostos d'ICV gosin titllar algú de sucursalista. És igual. Només vull sortir del bucle, baixar del Dragon Khan. Però ells no. Uns i altres s'han fet addictes a aquesta versió particular del vell qui dia passa any empeny: mentre dura el vertigen no cal pensar. Algú els haurà d'ajudar a desenganxar-se'n.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.