Opinió

Preguntes

Fer o no fer, aquesta és la qüestió

1.

PER QUÈ LES RETALLADES
en les seccions del Barça contrasten amb el programa electoral de la candidatura de Sandro Rosell, que anunciava fa un any que potenciarien les seccions? Algú dubta ara que, amb les explicacions del vicepresident econòmic, Javier Faus, com a mínim s'entenen despeses poc comprensibles en seccions no professionals? Per què entenem que no poden ser segons quines despeses amb segons quins ingressos inexistents?

2.

QUANTES FAMÍLIES SE SENTEN
còmplices del Barça amb les paraules del mateix Javier Faus: «A la caixa hi ha zero diners»? Però tota la culpa de l'actual situació econòmica del club la té l'anterior junta directiva, convertida ja en la bèstia de l'apocalipsi blaugrana?

3.

QUE SURTIN LLISTES
amb alguns fitxatges erronis dels darrers anys és una crítica a Pep Guardiola, és un avís perquè vigili el que fitxa aquesta temporada, una alerta sobre el desig de Guardiola de fitxar Cesc o és que volen enfrontar l'entrenador amb el president?

4.

COM ÉS QUE TRIGA TANT
a presentar-se la demanda civil contra la gestió de l'expresident Joan Laporta i la seva junta directiva, aprovada per l'assemblea de compromissaris? Però com és que triguen tant? Que passa alguna cosa que no es pot explicar?

5.

COM ÉS QUE A LA JUNTA
de Sandro Rosell li ha estat mes fàcil criticar severament la gestió de Laporta i, en canvi, la resposta a Florentino Pérez es va eternitzant en el temps i no hi ha hagut un cop de puny a la taula després d'una temporada que ha estat insuportable, inaguantable i lamentable per part del madridisme? Serà en aquesta roda de premsa de balanç d'un any de mandat que farà Sandro Rosell els propers dies?

6.

NO US SORPRENEN
les declaracions de Luis Milla, seleccionador espanyol sub-21, que ha criticat un dels seus cracks i un dels futbolistes centrals en el debat d'aquests dies a Can Barça, Thiago, de qui ha dit que li falta la humilitat de Xavi Hernández o de Cesc Fàbregas?

7.

ALGÚ EM POT EXPLICAR
per què les portades de l'As i del Marca d'abans-d'ahir deixaven entreveure clarament que Neymar era objectiu prioritari del Madrid abans que el Kun Agüero per preu, per qualitat i, fins i tot, pel desig del soci (fins i tot amb una enquesta) i, en canvi, ahir els mateixos diaris acostaven al Bernabéu l'argentí de l'Atlético?

8.

COM ÉS QUE EL REAL MADRID
ha escollit Kaká com a imatge de la indumentària de la temporada que ve si no se sap exactament si el brasiler continuarà en l'equip de José Mourinho? Té clar Adidas la línia que vol seguir amb el Madrid o va tan perduda com sembla?

9.

NO TENIU CLAR QUE GERARD PIQUÉ
continua repartint llenya contra el madridisme fent de portaveu del Barça dient el que molts socis i seguidors culers pensen? Algú dubta que Piqué acabarà sent un dels grans capitans de la història del Barça? Per cert que, de la mateixa manera que Pep Guardiola ha anat amb la família a passar uns dies a Terra Santa, sabíeu que Piqué ha anat a Suïssa per estar amb la seva parella, Shakira?

10.

ALGÚ ES POT IMAGINAR
la temporada que ve amb partits de futbol a les quatre de la tarda i a les dotze del migdia o, fins i tot, els diumenges a les deu de la nit? Algú es pot imaginar la temporada que ve amb partits de futbol únics, sense poder fer els carrusels de ràdio? Doncs podem assegurar que està al cap dels encarregats de les operadores de les televisions i, si no és la temporada que ve, serà la 2012/2013. El temps ho dirà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.