Opinió

El timbal

Can Fabes

Can Fabes, un dels grans tem­ples gas­tronòmics del nos­tre país, can­via de xef, recu­pera la carta i ofe­rirà menús més econòmics que els actu­als, que cos­ten uns 200 euros amb vins inclo­sos, segons lle­geixo al web de l'esta­bli­ment. Alguns veu­ran en les nove­tats de Can Fabes el fracàs d'un altre res­tau­rant cons­truït a cavall d'aquesta altra gran bom­bo­lla que va ser la gas­tronòmica. Però allà on aquests només hi veuen una capi­tu­lació, jo hi observo una ferma i admi­ra­ble volun­tat per adap­tar-se als temps i sobre­viure a la crisi tor­nant als orígens. Una volun­tat que trobo a fal­tar en altres res­tau­rants de molta menys volada que s'han que­dat buits i afer­rats a uns preus, els d'abans de la crisi, que cada cop menys gent pot o vol pagar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.