Opinió

L'APUNT

Opressió

El govern espanyol dóna una nova mostra de la seva intransigència

El conjunt d'accions repressives o maltractament, persistents, realitzades per un grup específic, sobre un altre grup o sobre un individu, del qual es diferencia per la manera de pensar o per determinades característiques culturals, polítiques, ètniques o altres, és el que es coneix com a persecució. I aquesta opressió és la que està exercint l'Estat contra els ajuntaments que democràticament i reflectint el sentir de la majoria dels seus ciutadans han adoptat acords declarant el

municipi territori català lliure i sobirà, o mocions similars. A la llista d'ajuntaments denunciats de fa setmanes ara s'hi ha d'afegir Girona, Sant Julià de Ramis, Viladamat i Vilablareix. El govern espanyol dóna d'aquesta manera una nova mostra de la seva intransigència en contra de la llibertat d'idees i opinions dels catalans, i de la seva tossuderia a l'hora d'imposar un discurs únic sobre Espanya, utilitzant totes les eines i els recursos de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.