Opinió

L'APUNT

Menú i excel·lència

Els primers anys que em dedicava a aquesta feina –ja en fa uns quants–, era corresponsal del diari a Figueres, i quan de tant en tant em deixava caure per la redacció de Girona, sovint amb els companys del diari anàvem a dinar la fonda dels Roca. Ens arribava just per al menú del dia, macarrons, llenties, arròs o verdures, sempre molt correcte i a bon preu. Era, i encara és, el restaurant familiar dels Roca, que durant tots aquests anys han regentat els pares dels germans Roca, els d'El Celler, el millor restaurant del món. Sense treure cap mèrit a l'esforç dels tres germans per la bona feina que fan, el guardó de la revista Restaurant a El Celler dels Roca és, sense cap mena de dubte, un reconeixement al mestratge, a unes maneres de treballar, sense pretensions i amb molta humanitat, que els nois van mamar de casa seva. És aquell pòsit sense el qual probablement avui no formarien part de l'excel·lència de la restauració mundial. Per això cada dia els tres germans i els treballadors d'El Celler, abans de la feina, encara van a dinar de menú al restaurant dels pares. Es mantenen fidels a uns orígens senzills, sense pretensions, i això els dóna identitat i credibilitat arreu del món. Felicitats!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.