Opinió

L'APUNT

Els tastets

Al llarg de tres dècades, han nascut nous cellers i s'han consolidat els que ja hi havia

En plena verema, la Mos­tra del Vi de l'Empordà

ha tras­lla­dat la vinya al bell mig de la Ram­bla de Figue­res. Any rere any, ja n'han pas­sat vint-i-nou, els orga­nit­za­dors han introduït nove­tats per millo­rar una de les mos­tres de vins locals més impor­tant del país. Entre les dar­re­res incor­po­ra­ci­ons hi ha els menús del vi de l'Empordà, un àpat com­plet amb mari­datge. També al llarg d'aques­tes tres dècades, han nas­cut nous cellers, s'han con­so­li­dat els que ja hi havia i les coo­pe­ra­ti­ves s'han unit per crear una marca pròpia. Tot ple­gat ha ser­vit per situar el vi de l'Empordà al mapa i que es comen­cin a conèixer arreu del món alguns cellers que fan vins excep­ci­o­nals, tot i que encara els quede molt camí per fer si volen jugar a pri­mera divisió. La Mos­tra del Vi de l'Empordà és una gran ini­ci­a­tiva que s'ha de man­te­nir i poten­ciar, però, sis­plau, reti­rin els tas­tets de pro­duc­tes locals, que de min­sos, escas­sos i ridículs aca­ba­ran espat­llant el nom de la fira.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.