Opinió

L'APUNT

Pa de Girona

La qualitat de les barraques ha baixat

Quan la ciutat de Girona va apostar per l'espai de la Copa per potenciar les barraques de les entitats durant les Fires, tots plegats hi vam guanyar amb una nova alternativa gastronòmica. Res a veure amb l'estrambòtica oferta orgiàstica dels restaurants forasters emplaçats al costat de les atraccions de la Devesa. Ara que s'acaba, però, es pot dir ben clar: la qualitat mengívola de les barraques ha caigut en picat. Pinxos crus, frankfurts cremats, botifarres que no fan justícia al nom... i arreu pa precongelat. Pel preu que et cobren, no pots pas esperar que et serveixin hamburgueses de filet, però aniria bé una mica més d'autoexigència en un espai que no s'hauria de morir d'èxit. Sense obligar les entitats a fer filigranes pressupostàries es podrien buscar nous camins de millora. Per exemple, amb el concurs de l'Ajuntament, arribar a un acord amb el gremi de flequers perquè almenys tots els entrepans fossin de pa de Girona. Els nostres estómacs ho agrairien i la imatge de les barraques, també.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.