L'apunt

L'APUNT

Xiular a la cuina

La revista Restaurant Magazine distingia ahir, de nou, El Celler de Can Roca com el millor restaurant del món. Més enllà de les sempre polèmiques maneres d'elegir els guanyadors en aquesta mena de rànquings, el cert és que els 99 cuiners que completen la llista es canviarien pels germans Roca. Els cuiners francesos que prefereixen la Guia Michelin, també. I el relleu al millor xef pastisser se'l van passant entre Jordi Roca i Albert Adrià... Els millors premis van venir ahir cap a Catalunya, mentre a Madrid continuen preocupats perquè algun dels seus restaurants tregui el cap entre tants de catalans i bascos en els rànquings gastronòmics mundials. Esperem que a cap d'ells se li ocorri xiular mentre cuinen, no fos cas que els retiressin el premi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.