L'apunt

L'APUNT

La tortada d'en Pere Arpa de Banyoles

El pastisser jubilat de Banyoles Xavier Garriga ho deia clarament en una entrevista: “Tortada vol dir genèricament bescuit, que se'n fan per tot arreu.” La seva família van mantenir negoci durant 170 anys i van registrar la Tortada d'Ametlla de Banyoles. Fa força temps que el negoci ha plegat veles. El gran cuiner de Banyoles, en Pere Arpa, també fa pastisseria i al seu establiment d'una estrella Michelin fa unes tortades magnífiques. Alguna vegada ha explicat que els establiments que feien la de Banyoles de tota la vida ara han tancat, però mai no ha dit que ell continuï la tradició de la tortada amb relació a la recepta original, guardada per la família. En Pere Arpa fa la seva proposta de tortada i la fa molt bona, com tot el que elabora al seu restaurant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia