L'apunt

L'APUNT

L'art de menjar

Con­sol Rodríguez és una artista que als anys noranta estava ficada en l'emergència artística dels nous autors que recu­pe­ra­ven el dibuix des d'una genètica digi­tal. Com que l'ofici d'artista està com­pli­cat, la Con­sol s'ha recon­ver­tit en una mena d'artista/nutri­ci­o­nista. Acaba de publi­car el lli­bre Raw Food. La cocina de la lon­ge­vi­dad: salud, vita­li­tad, cons­ci­en­cia y belleza (Urano), en què ana­litza el que és per ella una dieta sana: pro­posa men­jar molt de cru. El lli­bre, a banda del seu interès dietètic, té com a sin­gu­la­ri­tat el tre­ball gràfic, rea­lit­zat per ella mateixa. L'obra em recorda un lli­bre de cuina que va fer Mary, la filla de Linda i Paul McCart­ney. Fotògrafa com la mare, les imat­ges del lli­bre eren seves. Quan diem que la cuina és un art podem anar més enllà d'un plat a taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia