Celebracions
Els Gourmets de Tarragona visiten el restaurant Mas Folch
18-02-2014
- Tarragona
- Francisco Torralba Lopez
El passat 13 de febrer L'Associació de Gourmets de Tarragona va celebrar el seu sopar mensual al restaurant Mas Folch
En aquesta ocasió, l’acte va començar, amb l’assemblea anual de socis. A continuació el convidat d’honor, també soci gourmet, Sr. Vicenç Gabriel, President de la Creu Roja de Tarragona, va parlar de la gran tasca humanitària que aquesta desenvolupa i les necessitats que genera engrescant als assistents a participar-hi.
El restaurant Mas Folch, situat al km 5 de la carretera Reus-Constanti, está especialitzat en grans esdeveniments i ocupa una antiga masia reconvertida amb diferents sales i grans espais enjardinats. El regenten el seu xef Daniel Aixalà i el seu germà David amb una amplia experiència i ben coneguts a Tarragona.
El menú degustació va consistir en un petit aperitiu seguit de una amanida de calçots amb brandada de bacallà, anguila fumada i vinagreta de tòfona amb fruits secs i una falsa col de brusseles farcida amb trinxat de cansalada ibèrica Joselito acompanyat d'una crema de verdures amb foie com a entrants.de segons un lluç a la donostiarra amb verdures saltejades al gingebre, reducció de soja i oli de sèsam i timbal melós d'ibèric amb salsa de tòfona.Com a postres una sopa de fruita natural amb sorbet de llimona i un sorprenent “Paisatge hivernal” amb un mousse de xocolata negra amb cítrics i bescuit de festucs . Va fer les delícies dels assistents que l’hi van puntuar molt bè .
Van gaudir tambè del celler Raïmat degustant el blanc i el negre D.O. Costers del Segre i cava Raimat Brut Nature Chardonnay Xarel•lo
Per concloure l'acte van fer entrega del diploma acreditatiu, com mostra la imatge