Política

Relacions institucionals

Forcadell rep una delegació de la regió Occitanie

La representació procedent de Tolosa del Llenguadoc era encapçalada pel president de l'Assemblea del Consell Regional, Gérard Onesta

Han tractat de la futura cooperació econòmica i cultural, així com de l'euroregió Pirineus Mediterrània

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, acompanyada del vicepresident primer, Lluís Maria Corominas, ha rebut una delegació del Consell Regional d'Occitanie, encapçalada pel president de l'Assemblea del Consell Regional, Gérard Onesta, i integrada també pel vicepresident del consell i responsable d'Afers Europeus, Cooperació al Desenvolupament i Avaluació i Prospectiva, Guillaume Cros, la delegada d'Afers Catalans, Eliane Jarycki, el delegat d'Afers Occitans, Patrick Roux, i la consellera Dolorès Roqué.

Sortint del Parlament la delegació de la regió occitano-catalana de l'estat francès s'ha reunit amb el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència Raül Romeva. En totes dues reunions s'ha tracta de “la futura cooperació econòmica i cultural, així com de l'euroregió Pirineus Mediterrània” segons Patrick Roux.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia