Política

catalunya nord

procés sobiranista

Arrufat i Giner a Perpinyà en un acte en solidaritat amb el referèndum

L’organitzen la Cup de Perpinyà i el NPA (Nouveau Parti Anticapitaliste) de la Catalunya Nord

La solidaritat amb el procés independentista i contra la repressió del referèndum s’escampa a la Catalunya sota administració francesa

La Cup de Perpinyà i el NPA (Nouveau Parti Anticapitaliste) de la Catalunya Nord organitzen demà dimecres un acte en solidaritat amb el referèndum “de la Catalunya Sud.” En la convocatòria s’hi pot llegir que “ a mesura que s’apropa el referèndum de l’1 d’Octubre, la situació a Catalunya Sud esdevé cada dia més inquietant.” Independentistes i anticapitalistes nord-catalans afirmen que “a pocs quilòmetres d’aquí, la reacció ultraautoritària del govern espanyol que, més enllà del Referèndum, vol castigar les fortes mobilitzacions populars, ens preocupa i ens obliga a actuar.”

Per denunciar “la repressió que pateix la regió i per afirmar el nostre suport a l’expressió popular de la societat sud-catalana” la CUP de Perpinyà i l’NPA 66, amb el suport d’altres organitzacions de l’esquerra perpinyanesa, fan una crida a assistir a l’acte públic dimecres a dos quarts de vuit del vespre al Casal de Perpinyà .

Hi ha previst que hi intervinguin Joan Giner (diputat de Podem al Parlament de Catalunya) i Quim Arrufat (ex-diputat i dirigent nacional de la CUP) que faran “la seva anàlisi sobre la situació a Catalunya Sud.”

La solidaritat amb el procés independentista i contra la repressió del referèndum s’escampa a la Catalunya sota administració francesa. Més de 190 batlles de tot l’arc polític han signat un manifest de solidaritat.

Durant dos dies centenars de persones s’han manifestat fent cassolada davant el consolat espanyol de Perpinyà .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia