Política

referèndum 1-O

concentracions

Més de la meitat dels estudiants ha secundat vaga secundària a favor de l’1-0, segons Ensenyament

La incidència mitjana al matí ha estat de 50,64%, si bé ha estat més alta a Barcelona i entre els alumnes de cicles formatius

El Sindicat d’Estudiants s’ha afegit a la convocatòria d’aquest dijous

La meitat dels estudiants de secundària, batxillerat i cicles formatius de Catalunya no han acudit a classe i han secundat la vaga a favor del referèndum de l’1-O, segons les xifres facilitades pel departament d’Ensenyament de la Generalitat. La segona jornada d’aturades ha estat convocada, a més de pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, pel Sindicat d’Estudiants.

A partir de les dades recollides a les 13.30 hores pel departament d’Ensenyament, i que no inclouen els alumnes que tenen classe a la tarda, la incidència mitjana de la vaga ha estat del 50,64%.

Segons les dades facilitades pel Consorci d’Educació de Barcelona, dels 33.342 alumnes de la ciutat convocats a la vaga l’han feta avui 18.714, cosa que representa un 56,12%, més alta que la mitjana del país.

A la capital catalana, la vaga ha tingut una major incidència entre els alumnes de cicles formatius, amb un 71,5% dels seus 14.300 alumnes.

Els que menys han secundat la vaga han estat els estudiants de tercer i quart d’ESO, els més joves, entre els quals s’ha registrat una participació del 40,98%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia