Els promotors de la consulta de Palamós pengen dos anuncis amb l'opinió de votants al Youtube

Les seus electorals seran a l'Espai del Barri i al local social El Caliu

El primer anunci dura un minut i 3 segons, i el segon, deu segons més. La finalitat dels dos anuncis, que es van penjar dimarts, és «captar» la voluntat entre la ciutadania palamosina, segons va explicar Mireia Martí, responsable de comunicació de la plataforma.

Al mateix temps, l'entitat no para d'organitzar actes per donar a conèixer la consulta entre la majoria de la població palamosina. Així, demà tenen previst fer un acte al casal d'avis. Divendres a la nit, un concert juvenil amb diferents grups al local El Castellet, per implicar els més joves.

Joel Joan, el 21

I el diumenge 21 s'ha previst fer l'acte central de la campanya informativa amb una xerrada, a les 12 del migdia, a la Gorga. L'acte tindrà la presència, entre d'altres, de l'actor i director Joel Joan i del poeta palamosí Josepmiquel Servià, a part d'altres defensors de la consulta com són Miquel Strubell, Dolors Bassa, Víctor Terradelles, Jordi Fàbrega i Toni Martí.

En tots els actes, la plataforma ja recull el vot anticipat. A més, disposa d'una parada que es mou pels diferents actes que es fan al municipi, a part de tenir-ne una amb horari a l'Espai del Barri, que serà un dels dos centres el dia 28. L'altre centre estarà al local social El Caliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.