Política

L'Arquebisbat de Barcelona actuarà contra l'homenatge a la “División Azul” celebrat en una parròquia de l'Hospitalet

Dissabte passat 5 de novembre la parròquia de a Immaculada Concepció de l'Hospitalet de Llobregat va acollir un acte d'homenatge a la feixista División Azul, del qual l'Arquebisbat de Barcelona, segons ha fet públic en un comunicat, no en tenia notícies. No només no en sabia res, però, sinó que l'Arquebisbat ha decidit prendre “les accions pertinents” al respecte. després de contactar amb el rector, Custodio Ballester.

L'acte va aplegar un centenar de persones. El rector va fer missa i va cedir a la germandat la planta superior de l'edifici parroquial on es van fer diverses xerrades i una entrega de medalles commemoratives.

L'arquebisbat ha recordat que la missió de l'Església en cap cas ha de ser “fer política”, sinó la “d'acompanyar a tots els fidels en la seva trobada amb Déu”. Custodio Ballester, conegut capellà antiavortista, és el mateix que ha convidat a la germandat d'Antics Caballers Legionaris de Barcelona a participar en la desfilada de Setmana Santa a l'Hospitalet els últims tres anys tot i la oposició del govern municipal.

El col·lectiu de nostàlgics i excombatents feixistes és el mateix que l'any 2013 va ser condecorat per la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, en el transcurs d'un homenatge a la Guàrdia Civil celebrat a la caserna de Sant Andreu de la Barca



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia