Tiana s'afegeix a la llista de municipis que faran la consulta sobre la independència

Tiana celebrarà el 13 de desembre que ve la consulta sobre la independència de Catalunya. La iniciativa és impulsada per la comissió ciutadana Tiana Decideix, que està formada per persones del municipis a títol individual i tres entitats que li donen suport. La iniciativa va començar a agafar forma després de l'estiu, quan un grup de persones van començar a plantejar seriosament la possibilitat de convocar una consulta com la d'Arenys de Munt. «Va funcionar molt bé el boca-orella», expliquen fonts de l'entitat.

Els responsables han desplegat una intensa activitat participativa i de comunicació amb un bloc (tianadecideix.blogspot.com), un grup a la xarxa social Facebook (amb 200 adherits) i una bustiada per tot el poble. «L'objectiu és donar a conèixer a com més tianencs millor la consulta i aconseguir que li donin suport», diuen les mateixes fonts. El primer gran acte de Tiana Decideix serà una botifarrada popular que tindrà lloc el diumenge 22 de novembre al parc de l'antic camp de futbol. Pel que fa al lloc de la consulta, els organitzadors mantindran el secret fins al mateix dia 13, per evitar problemes. La iniciativa té el vistiplau de l'equip de govern (Gent i CiU) i d'ERC, que van votar a favor d'una moció en el ple passat, celebrat el 3 de novembre. El PSC es va abstenir.

Amb la consulta, Tiana, amb un padró de 7.540 habitats, s'afegeix als 115 municipis catalans que també organitzen per al dia 13 de desembre una consulta popular sobre la independència de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona