Política

ferrocarrils

el tren de la pobla

El tren de la Pobla, exemple de bona gestió

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, va posar la línia de tren Lleida-la Pobla com a exemple de bona gestió, quan la Generalitat té totes les competències, durant el transcurs de la visita institucional que va fer ahir a les comarques pallareses. Junqueras va assegurar que “afortunadament el país té capacitats per afrontar les seves competències”, especialment si “les responsabilitats estan a les mans del govern i les eines, en mans de la nova república”. El vicepresident va reconèixer les dificultats de caràcter infraestructural que té el Pirineu i va dir que el govern hi continuarà treballant “mentre aquest país no disposi de tots els recursos que genera”.

Durant la jornada, Junqueras va celebrar dues trobades amb alcaldes i empresaris de totes dues comarques. A primera hora del matí va esmorzar a Baro amb els alcaldes del Pallars Sobirà, i a la tarda va celebrar un dinar amb empresaris i alcaldes de totes dues comarques. L'objectiu de la visita ha estat acostar el govern al territori en un moment “molt rellevant de la història del nostre país”, segons Junqueras. Durant la seva estada, el vicepresident es va desplaçar fins a l'estació de tren de la Pobla de Segur, on va pujar a un dels nous combois de la línia per poder comprovar in situ les millores que ha aportat el nou servei entre els veïns del Pallars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]