Berlusconi abandona l'hospital i comença dues setmanes de repòs

El president del govern italià, Silvio Berlusconi, va abandonar ahir l'hospital San Raffaele de Milà, on es trobava ingressat després de resultar ferit per una agressió diumenge passat. Berlusconi va sortir en automòbil de l'hospital, va saludar amb la mà des de l'interior als periodistes que s'amuntegaven a la sortida i es va dirigir a la seva residència d'Arcore, als afores de Milà, on haurà de passar 15 dies de repòs total, segons les recomanacions mèdiques. El cap de govern va preferir no sortir del cotxe, però el vehicle en el qual viatjava va circular molt a poc a poc davant els periodistes per permetre-li saludar amb la mà. Berlusconi duia una vistosa bena que li cobria el nas.

Il Cavaliere va resultar ferit diumenge passat després d'un míting a la plaça del Duomo de Milà, quan una persona amb problemes mentals li va llançar una estatueta que representava la catedral de la ciutat i que es ven com a record per als turistes. L'objecte va impactar a la cara del primer ministre i li va produir el trencament parcial del nas i de dues dents, així com un profund tall al llavi que ha necessitat diversos punts de sutura.

EL PROTAGONISTA

Silvio Berlusconi
Primer ministre italià
Ha anul·lat totes les activitats previstes, com ara la roda de premsa de Cap d'Any i la visita de Nadal a l'Aquila


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.