Política

Municipal

Granados no investigarà el Villa Enriqueta

CIU i el PSC refusen de crear la comissió d’investigació que volia l’oposició

L’Ajuntament de Salou va denegar, en el ple extraordinari d’ahir, la creació d’una comissió d’investigació, sol·licitada pels grups de l’oposició –C’s, ERC, el PP i Guanyem– pel cas del xalet Villa Enriqueta. El regidor d’Hisenda, Joan Brull, va justificar la decisió afirmant que la comissió “no modificaria la sentència”. A més, va deixar clar que aquesta “no obliga a pagar la indemnització”. Alhora, el govern (CIU i PSC) va reiterar que es tracta d’un acte administratiu reglat i no de responsabilitats polítiques. El bloc de l’oposició va lamentar aquesta decisió perquè “la investigació hagués sigut una mostra de transparència”. El portaveu del PP, Mario García, va descriure l’equip de govern com a “veritables màquines de dilapidar diners públics” i va afegir-hi que “els impostos es paguen per aconseguir una ciutat millor”.

El cas de Villa Enriqueta va començar el 2008, quan els grups del PSC, CIU i RDS van atorgar llicències provisionals per a l’activitat de restaurant. El 2009 es va atorgar el permís definitiu, però el 2016 el TSJC el va anul·lar

D’altra banda, durant el ple l’oposició va insinuar –en relació al cas de la Duana– que la indemnització de 4,3 milions podria elevar-se de tres milions més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia