Política

L’alcaldessa de Berga fa balanç de mig mandat

Els periodistes de la ciutat entrevistaran Venturós en un acte públic aquest dimarts

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, participarà en un debat obert amb els periodistes de la ciutat coincidint amb l’equador del seu mandat. Els mitjans de comunicació locals ja van celebrar el 2015 la primera edició de l’acte L’alcalde passa comptes, aleshores amb Juli Gendrau com a batlle de la capital del Berguedà.

L’objectiu del debat és que l’alcaldessa pugui retre comptes de la feina feta i respondre a les preguntes dels periodistes.

L’acte, obert a tothom, se celebra dimarts, a la plaça de Sant Joan, a partir de les 7 de la tarda. Venturós serà interpel·lada pels periodistes de l’Aquí Berguedà i aquest diari, la Televisió del Berguedà, Regió 7 i Nació Berguedà.

Aquest serà el tercer debat amb alcaldes promogut per la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes. El 12 de juny ja va fer balanç l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el 21 de juny, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia