Jordi Serra és escollit per unanimitat primer secretari del PSC al Barcelonès Nord

L'alcalde badaloní destaca la unitat del partit a la comarca

«Estem més units del que a vegades la gent es pot pensar.» Serra va pronunciar ahir el seu discurs com a primer secretari de la federació del Barcelonès Nord enaltint la bona sintonia entre la família socialista de la comarca –«estem més forts i més units», va dir– i passant de puntetes per la causa que l'ha catapultat com a màxim dirigent, el cas Pretòria. Escollit per unanimitat pels 123 delegats de la comarca que hi van assistir, Serra va assegurar que el projecte socialista té «experiència demostrada» per continuar governant la comarca i va demanar «responsabilitat» per fer ple d'alcaldes del PSC en les properes eleccions municipals. «Hem de treballar per tenir el maig de 2011 les cinc alcaldies del Barcelonès Nord», va dir. [De fet, Tiana és l'únic municipi que no és en mans dels socialistes]. Per assolir aquest objectiu, Serra va demanar als seu companys de files «mobilitzar la gent en temps de desafecció».

El secretari d'Organització, José Zaragoza, que va assistir al congrés, va animar la federació comarcal a continuar treballant, des de la «confiança, amb voluntat i actituds». A diferència de Serra, Zaragoza va fer més referències a les setmanes convulses que ha viscut la comarca i sobretot Santa Coloma, però sense posar-li nom ni una sola vegada. «Aquests dies que ens ha tocat viure ens han fet molt de mal com a col·lectiu», va admetre Zaragoza, qui va demanar als companys treballar per donar «resposta als ciutadans». Quan hi ha dificultats la temptació és sentir-nos malament. No podem deixar-nos portar pel desànim», va dir.

La comissió executiva, que ha sortit força renovada, es completa amb Joan Callau com a secretari d'organització –agafa el relleu de José Ma. Parra– i Núria Parlon com a presidenta, en substitució del regidor tianenc Ferran Vallespinós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.