Política

Díaz manté el nucli dur en el PSOE andalús després del congrés

La secretària general del PSOE-A, Susana Díaz, va tirar endavant, aquest diumenge, la seva proposta de comissió executiva regional amb un 91,01% de suport en una votació celebrada abans de la clausura del XIII Congrés Regional a càrrec de la mateixa Díaz i del secretari general del partit, Pedro Sánchez. En concret, la llista presentada per Díaz va rebre el vot favorable en urna de 425 dels 467 delegats que van exercir el vot, mentre que es van registrar 33 vots en blanc i 9 nuls, el que representa el 8,99% restant.

Díaz ha dissenyat una executiva continuista en què manté el nucli dur del seu actual equip, amb Juan Cornejo com a secretari d’organització i Micaela Navarro com a presidenta, amb composició paritària i majoria femenina per primer cop –22 dones i 21 homes–, a què incorpora 23 cares noves però sense cap representant afí al secretari general del partit, Pedro Sánchez. L’una i l’altre van guardar les formes malgrat les diferències i van apel·lar a la unitat del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]