Política

terrorisme

conflicte al prat

El comitè de vaga d’Eulen respon a l’atemptat aturant la protesta

Gest de solidaritat dels treballadors d’Eulen a l’aeroport de Barcelona, que ahir a la tarda van comunicar que ajornaven la vaga indefinida que duen a terme als controls de seguretat del Prat. La decisió la va prendre el comitè de vaga poc després de conèixer la terrible notícia de l’atemptat i la va comunicar el seu assessor, Juan Carlos Giménez.

El comitè va tenir coneixement de l’acció terrorista quan s’aixecaven de la taula on durant una hora havien estat negociant amb representants de l’empresa i sense acord el nom d’un àrbitre que actuï en el procés d’arbitratge obert pel govern espanyol dimecres. La reunió va ser molt tensa perquè ahir l’empresa va acomiadar un treballador i va expedientar una treballadora. En la trobada el comitè va oferir a l’empresa tornar a seure en una mesa de negociació per arribar a un acord entre les dues parts, abans que es dicti el laude d’aquí a deu dies. La proposta serà valorada per l’empresa, que es va comprometre a donar-hi una resposta avui. El comitè sempre ha considerat que tot i el rebuig de l’assemblea a la proposta de mediació encara hi ha marge per negociar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia