Política

Procés sobiranista

1-O

Colau crida a fer possible un govern alternatiu a Rajoy

L’alcaldessa de Barcelona referma que el referèndum pactat és “l’única opció sobre la taula”

Avança que faran “les accions jurídiques necessàries per defensar els ciutadans a qui s’han trepitjat drets fonamentals”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha fet una crida a les forces polítiques a fer possible un govern alternatiu al de Mariano Rajoy després que aquest hagi creuat “totes les línies vermelles”.

En declaracions a TV3, l’alcaldessa ha refermat que el referèndum pactat és “l’única opció sobre la taula” i ha afegit que “un referèndum pactat és el mínim que el poble de Catalunya pot exigir”.

Davant d’una actuació policial que ha qualificat “d’absoluta brutalitat”, Colau ha avançat que des de l’Ajuntament de Barcelona es faran “totes les accions jurídiques necessàries” per defensar els ciutadans que “han vist trepitjats els seus drets fonamentals”.

Preguntada pel sentit del seu vot, Colau ha respost que avui l’important no és què ha votat sinó que ha pogut votar en una “situació de setge policial” i d’anomalia democràtica. “L’important és que jo i milers de persones hem pogut votar gràcies a l’organització de la ciutadania”, ha celebrat.

Colau ha qualificat Rajoy de “covard” i li ha retret que “en comptes d’assumir la seva responsabilitat s’hagi amagat darrere un jutge i hagi creuat totes les línies vermelles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia