Carme Farràs repetirà com a cap de llista d'ERC a Sant Pere de Ribes en les municipals del 2011

La tercera tinenta d'alcalde i regidora d'Educació i Esports de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, Carme Farràs, repetirà com a cap de llista d'ERC en les eleccions municipals del 2011. L'assemblea extraordinària de la secció local del partit va escollir Farràs per encapçalar la candidatura, a proposta de la comissió executiva, el 18 de gener. El partit va donar a conèixer l'elecció de Farràs com a candidata en una roda de premsa dimecres al vespre. Segons el partit, la comissió electoral, presidida per la regidora, començarà en breu els treballs de preparació de les eleccions municipals per debatre'ls en el si de la secció local.

Continuïtat

Carme Farràs es marca com a objectiu «finalitzar el projecte iniciat» pel partit en el seu acord de govern amb el PSC i ICV a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. En aquest sentit, la regidora d'ERC fa un balanç positiu d'un pacte que complirà un any el mes de febrer que ve. «Volem una continuïtat de la feina que estem fent: en educació, sanitat, cultura, en tots els àmbits, seguir les línies prioritàries que estem desenvolupant ara des del govern», apunta la representant d'ERC. «Ens interessa acabar aquesta tasca que hem començat, que, en funció de les properes eleccions, creiem que pot ser positiva», hi afegeix la tercera tinenta d'alcalde de l'Ajuntament. La regidora d'ERC sosté que la seva primerenca presentació com a candidata per a les municipals del 2011 respon a la voluntat de «començar a treballar de cara a les eleccions». «Volem començar aviat per oferir expectatives, que es conegui el nostre projecte», explica la representant d'ERC.

Carme Farràs va començar la seva tasca a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes com a regidora d'Unitat Municipal 9-Esquerra Nacional arran de les eleccions del 2003. UM9 i ERC, però, van presentar-se separadament als comicis del 2007, i Farràs va encapçalar la llista d'ERC i va obtenir una regidoria. Després d'iniciar el mandat actual com a membre de l'oposició, el febrer de l'any passat la regidora va sumar-se al govern del PSC i ICV, que fins llavors estava en minoria.

LA FRASE

CARME FARRÀS
regidora d'erc a sant pere de ribes
«Volem finalitzar el projecte que hem iniciat des del govern. Creiem que la tasca que estem fent és bona»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Girona continua sent feu de Junts i el PSC emergeix

girona

Illa eixampla la base

barcelona

L’abstenció torna als nivells anteriors al procés

Barcelona

El PSC obté els millors resultats dels darrers 12 anys a la demarcació

girona

ERC perd bous i esquelles i queda en tercera posició

GIRONA

Junts aguanta i el PSC supera ERC a Lleida

LLEIDA

La participació a la demarcació creix poc i se situa en un 57%

girona

Victòria històrica dels socialistes a Tarragona

TARRAGONA

Victòria històrica del PSC, que es prepara per governar

barcelona