L'Ajuntament de Torrent continua encara sense pressupost municipal per al 2010

Socialistes i nacionalistes acusen la corporació presidida pel PP de malbaratament i de mantenir paralitzada la ciutat

Tot i haver encetat l'exercici d'enguany i consumit els dos primers mesos d'aquest període comptable, la municipalitat torrentina continua sense presentar davant del plenari, cap proposta pressupostària per al 2010.

L'any passat, l'Ajuntament més gran de la comarca de l'Horta va gestionar els serveis municipals a base d'un pressupost municipal degut a la manca de proposta alternativa fins el mes de juliol, moment en que s'aprovà el document comptable de 2009.

Però a més d'aquesta irregularitat, el conjunt de la bancada de l'oposició, sol·licita l'informe sobre l'estat d'execució del pressupost de 2009, sense que hagen estat presentats a informe al plenari municipal.

Aquesta circumstància, posa de manifest la manca de rigorositat en les formes, que s'han vist trencades durant els darrers tres exercici que el PP gestiona la municipalitat torrentina. Segons pareix, mai abans d'ara (excepció feta dels primera anys dels ajuntaments democràtics) no s'havia actuat amb aquesta laxitud comptable.

Tres anys de desficaci comptable

PERE ROSSELL

Durant els 30 anys d'ajuntaments democràtics, han estat en comptades ocasions les que la corporació municipal ha hagut de viure amb un pressupost prorrogat de l'any anterior. Des que (mal)gestiona la municipalitat amb majoria absoluta el PP, aquesta és la tercera vegada que incorre en aquesta irregularitat que resulta poc recomanable per a la marxa normal de la política local. Uns pressupostos marquen sempre el bon funcionament d'un ajuntament i, en aquesta ocasió, el de la vila més poblada i gran de la comarca de l'Horta, es veu incapaç de quadrar uns pressupostos malgrat l'arribada de 33 milions d'euros per a obres i serveis procedents dels plans que venen des de Madrid i els que ha anunciat el president Camps, que encara estan per determinar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.