Política

La fiscalia pren declaració a l’alcaldessa de Girona per l’1-O

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va declarar ahir en el marc de la investigació oberta per la fiscalia superior de Catalunya sobre la cessió de locals electorals per a l’1-O. Madrenas, assistida pel seu advocat, va respondre a una única pregunta, que pretenia esbrinar com es van posar a disposició de la ciutadania els diferents col·legis electorals. L’alcaldessa va assegurar que la resposta era “evident” perquè “és públic i notori” que el dia del referèndum “ningú de l’equip de govern, cap treballador públic o responsable dels centres va obrir els col·legis”. Madrenas, de fet, va recordar que les escoles, pavellons i centres cívics no havien tancat des del divendres abans, quan “els veïns van utilitzar-los per fer-hi activitats de tota mena”. L’alcaldessa es va preguntar si el PSOE “realment pensa canviar l’estratègia de la repressió o continuar en aquesta línia”, perquè “el que és cert és que els governs donen instruccions a les fiscalies”.

La declaració de Madrenas arribava després que la fiscalia superior de Catalunya enviés un requeriment als ajuntaments de Girona i Mollerussa per saber la implicació dels dos alcaldes en l’1-O.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia