Política

L’UCE denuncia traves per poder celebrar la trobada a Prada de Conflent

L’organització assegura que cada any disposen de menys espai al Liceu Renouvier però no es planteja canviar de municipi

L’aplicació de l’article 155 ha obligat a “contenir” el pressupost

La Fundació de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE) ha denunciat traves per part de la direcció del centre escolar Liceu Renouvier –on se celebra la trobada– i de l’Ajuntament de Prada de Conflent per seguir celebrant els actes a l’escola del municipi.

El president de l’UCE, Jordi Casassas, ha assegurat “cada any és menys l’espai que hi ha a disposició” per celebrar els actes de la universitat i això “preocupa” a l’organització pels problemes logístics que implica.

En cas en què l’UCE no pugui seguir utilitzant el Liceu, podrien buscar una altra ubicació dins del mateix municipi. El que està clar és que “no hi ha previsió” de traslladar la universitat a un altre lloc que no sigui Prada del Conflent.

El gerent de l’UCE, Joan Maluquer, ha explicat que l’aplicació de l’article 155 els ha portat a elaborar una “contenció” a nivell pressupostari. De fet, “fins al juny” no sabien si podrien organitzar la trobada o no.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]