Política

Paula Martos

Candidata de la CUP a Sant Gregori

“Volem fer política local de baix cap a dalt”

“L’aparició de la CUP a l’Ajuntament ha canviat dinàmiques”

Martos té 24 anys però ja disposa d’experiència política. A les municipals del 2015 va entrar a l’Ajuntament per la CUP, on anava de segona. L’any 2017 va passar el relleu tal com ho havien acordat prèviament.

Paula Martos es defineix com una persona “plenament enamorada del seu poble” i confia en poder fer una gestió municipal diferent. Ja va ser regidora del 2015 al 2017.

Quin objectiu electoral es marquen?
Consolidar-nos com a assemblea i com a grup a l’Ajuntament i poder, evidentment, fer una política local diferent, de baix cap a dalt.
Què creu que han aportat en aquests quatre anys a l’oposició?
Gràcies a l’aparició de la CUP a l’Ajuntament han canviat dinàmiques de funcionament relacionades amb la transparència, amb la participació ciutadana i amb la limitació dels privilegis dels representants municipals.
Com valoren l’activitat política de la Mancomunitat?
Es té poc pressupost, tot i que considerem que es pot fer alguna cosa més. És important remarcar que en la Mancomunitat no hi ha dones i cal que establir-hi la paritat.
Què opinen de la gestió privada de l’aigua que hi ha a Sant Gregori?
Pensem que l’aigua és un bé públic que cal gestionar directament des dels ajuntaments, així s’aconseguiria un preu menor i una major qualitat. Passa el mateix amb altres serveis, com ara el menjador escolar, el casal...
Què modificarien de la política urbanística?
La política urbanística actual està dirigida a les elits i als interessos d’uns pocs. A Sant Gregori falta habitatge per a la gent treballadora. Cal que els interessos responguin a una majoria del poble i no a uns pocs.
Com valoren el model turístic?
Pensem que les necessitats dels turistes no poden passar per sobre de la gent i que cal millorar la qualitat de vida de la gent del poble i no promocionar un model turístic insostenible.
Quina mesura consideren més urgent per al pròxim mandat?
Cal millorar la depuradora. El funcionament és obsolet i genera un alt risc ecològic per a la riera de Llémena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia