Política

En Comú Podem reivindica els drets del col·lectiu LGTBI

El cap de llista d’En Comú Podem al Congrés per la demarcació, Joan Luengo, va participar ahir en un acte a favor dels drets del col·lectiu LGBTI a Barcelona amb els actuals diputats Mar García i Joan Mena. Durant l’acte el partit es va comprometre a defensar els drets assolits i a continuar avançant, per exemple aprovant la llei contra l’homofòbia a tot l’Estat i la de transsexualitat “que el PSOE, el PP i Cs van impedir que prosperés en el Congrés”. Altres propostes són un Observatori Estatal contra la LGTBifòbia, per combatre també el bullying i el ciberbullying, o recuperar la memòria històrica del col·lectiu.

Aquesta tarda, amb motiu de Sant Jordi, el partit vol organitzar una trobada amb gent del col·lectiu LGTBI per copsar les necessitats específiques a les comarques gironines, on es viuen, diuen, “situacions d’homofòbia amb freqüència”. Joan Luengo denuncia que “Cs s’ha disfressat de partit a favor dels drets LGTBI, però la seva credibilitat és nul·la”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia