Els joves socialistes de Tavernes de la Valldigna protesten pel malbaratament de recursos

En l'últim Plenari, l'Ajuntament de Tavernes va decidir per majoria concedir a les dues esglésies locals, Sant Pere i Sant Joan, una dotació de 18.000€ anuals, durant els pròxims quatre anys, que es repartiran en 12.000€ i 6.000€ respectivament.

Des de l'Agrupació Local de Joves Socialistes del País Valencià a Tavernes de la Valldigna, expressen la total repulsa a aquesta dotació econòmica per considerar que «es tracta de diners, que es podrien traduir en una considerable millora de les infraestructures educatives que tenim deteriorades, la creació de noves instal·lacions tant esportives com lúdiques molt necessàries per a la platja i el municipi; fent així, atractiva Tavernes entre aquelles persones que decideixen buscar aquestes millores fora, pel simple fet que ací no les tenim».

Des de Joves Socialistes no veuen amb bons ulls que l'ajuntament, done diners públics a una institució que consideren «sectària degut al credo que aplica en relació al reconeixement dels matrimonis homosexuals, les manifestacions en contra al dret de poder decidir sobre el seu propi cos de les dones, i en els últims temps, més ocupada en amagar les fosques ombres delictives d'alguns dels seus membres, en compte de denunciar-los i condemnar-los davant la justícia».

A cadascú el que és seu

OMAR SALA

Bé que ho han deixat clar els joves socialistes d'aquesta localitat de la comarca de la safor i esperen que tots i totes els regidors i les regidores que optaren pel sí en aquesta resolució donen les explicacions pertinents al conjunt de la ciutadania, dilucidant així, el per què de la seua postura. Perquè baix el punt vista dels Joves Socialistes l'Ajuntament ha regalat uns diners públics molt valuosos per a Tavernes, que podrien millorar considerablement la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Perquè ja ho diu un antic proverbi «Al Cèsar el que és del Cèsar, i a l'Església el que és de l'Església».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.