Política

Una regidora del PSC, al govern, diu que l'alcalde de Massanes és un «fals»

La regidora de Sanitat, Benestar Social, Joventut i Esports de Massanes, Trinidad Godoy (PSC), va titllar ahir l'alcalde, Jordi Porta (CiU), de «fals» i de no tenir «dignitat». Aquest és un episodi més de les greus desavinences entre CiU i PSC, que comparteixen govern a Massanes. Godoy va denunciar que l'alcalde ha fet un decret d'alcaldia segons el qual el regidor d'ICV, Pere Fernàndez, a l'oposició i molt crític amb el PSC, pot assistir a la junta de govern. «Des del PSC ens hi hem oposat», va afirmar Godoy, que assegura que «cap dels dos tenen dignitat». «Em fa vergonya; li he dit a l'alcalde a la cara que és un fals», assegura la regidora del PSC, que qualifica aquest fet i la denúncia contra la seva persona per una rampa de «provocació perquè marxem del govern». «Són ells que estan fent les coses malament i són ells els que han de marxar del govern», assenyala Godoy fent al·lusió a CiU.

Godoy també es va defensar respecte de les acusacions sobre la polèmica rampa assenyalant que van ser els treballadors els que van decidir posar-la i que era a la via pública i no a la seva propietat. «Jo no hi vaig intervenir.» A més, va afirmar, l'accés anava al negoci del seu home i no a casa seva, i en un principi ho van veure bé perquè es facilitava l'accés a la gent amb cadira de rodes i perquè se n'havien fet més a tot el carrer. «Jo mateixa vaig demanar que la traguessin i l'alcalde i el secretari em van dir que ho deixés estar», va criticar ahir Godoy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Jaume Veray Cama
Cap de llista del PP a la circumscripció de Girona al Parlament el 12-M

“Potser fent eleccions cada mes solucionaríem més coses”

Girona

Protesta i resposta policial als campus

Los Angeles
Laia Estrada i Cañón
Candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat

“Ens juguem que la política es torni a fer des de casa nostra”

Barcelona
crònica

‘Runner’ Illa i el ritme dels socialistes

Referèndum: com, quan i per què

Referèndum: com, quan i per què

Barcelona
ERC

La “claredat” d’Aragonès

barcelona
anàlisi

Esquerra, a mobilitzar l’esquerra

Dividits pel topall al lloguer

Barcelona
Junts. PuigdemontxCatalunya

Una consulta pactada és possible

barcelona