Política

Rufián, a Calvo: “La gent no menja anuncis ni rodes de premsa. Abandonin l’artifici i tornin a la realitat”

La vicepresidenta defensa l’estat d’alarma

Diu que és la garantia més gran: “En realitat, l’alarma l’autoritzen vostès”

El portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, diu al govern espanyol que “la gent no menja anuncis ni rodes de premsa: menja compliments. Abandonin l’artifici i tornin a la realitat”. Durant la sessió de control del Congrés i a preguntes a la vicepresidenta primera, Carmen Calvo, Rufián ha acusat l’executiu d’incomplir algunes de les mesures anunciades i ha reclamat accions per afavorir la conciliació familiar quan es torni a la feina i que “s’aturi el rellotge de l’atur” perquè la gent no pot trobar feina enmig de la crisi. Calvo ha respost que els preocupa aquesta situació i que el govern espanyol ha adoptat múltiples mesures en “moltes direccions” davant d’una situació “sense precedents”.

En aquest sentit, ha dit que l’estat d’alarma va unir a algunes d’aquestes mesures i que aquesta eina és “la garantia democràtica més gran quan es limita un dret i es decideix en aquesta cambra”. “En realitat, l’alarma l’autoritzen vostès i el govern va utilitzar l’eina més garantista que podia”, ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia