Política

Alejandro Fernández lamenta que la inestabilitat política ha permès “que governi la ideologia de la CUP”

El candidat del PP afirma que la conversió del govern al “nacional populisme” ha fet que Catalunya perdi el lideratge econòmic de l’Estat

El candidat del Partit Popular (PP) a la presidència de la Generalitat, Alejandro Fernández, lamenta que a Catalunya governi “la ideologia de la CUP” per culpa de la inestabilitat política dels darrers anys i el conseqüent “desprestigi” de les institucions. Segons ell, “això te conseqüències molt greus en la qualitat de vida de les persones perquè s’ha permès que entrin a l’agenda política els radicals”.

El popular ho ha dit aquest dilluns en un acte de campanya amb la presència del president gallec, Alberto Núñez Feijóo, en què el PP ha reunit representants d’entitats gallegues a Catalunya.

Fernández ha enyorat la “Catalunya pròspera” de dècades anteriors i ha assegurat que la conversió del govern al “nacional populisme” li ha fet perdre el lideratge econòmic de l’Estat. “Si hi ha un Govern orientat a marginar la meitat de la població, no serà capaç d’impulsar Catalunya econòmicament”, ha alertat.

“Sou gallecs, catalans i espanyols i no poden sortir del govern declaracions que marginin i insultin la meitat de la població catalana”, ha afirmat Fernández.  En aquest sentit, Fernández s’ha compromès a treballar perquè hi hagi un Govern a Catalunya que no tracti els ciutadans “com a estrangers” a casa seva.

Fernández ha insistit que el “populisme” de l’independentisme és el causant de l’actual situació social i econòmica a Catalunya perquè “no atén els problemes” de la ciutadania: “Catalunya ha perdut lideratge econòmic i social i no l’aconseguirem recuperar pensant que la culpa és sempre dels altres”.

El cap de llista del PP ha considerat que la “debilitat” és el que fa caure determinats polítics en el “sectarisme” i els ha acusat de crear una “clerecia catalana” al voltant de la Generalitat i només per a independentistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Kuwait

El primer ministre forma un nou govern enmig d’una crisi política

Barcelona
Política

El PSC guanya, mentre el vot independentista recula

barcelona

Junts+ guanyaria a Girona, segons el sondeig de TV3

GIRONA
POLÍTICA

Illa, guanyador amb 37 o 40 escons, seguit de Junts (33-36) i ERC (24-27), segons el sondeig de 3Cat i RTVE

BARCELONA
Guerra a Gaza

Egipte se suma a la demanda per genocidi contra Israel al TIJ

Barcelona
Guerra a Gaza

L’exèrcit israelià reprèn l’ofensiva al nord de l’enclavament palestí

Barcelona
Guerra a Gaza

Biden afirma que hi hauria “un alto el foc demà” si Hamàs allibera els ostatges

Barcelona

La participació a les 18 hores s’alenteix i s’equipara a les més baixa del 2021

BARCELONA
guerra a europa

S’intensifiquen els atacs russos a Khàrkiv

barcelona