Política

Borràs acusa ERC de voler “posar la independència en una via tan lenta que pot acabar en via morta”

La candidata de JxCat assegura que la república s’aconseguirà “quan es garanteixi que no hi haurà cap marxa enrere”

Replica a Salvador Illa que a Junts sí que es creuen la DUI i és per això que són “l’enemic a batre”

La candidata de JxCat a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer, Laura Borràs, ha apujat aquest dilluns el to dels retrets a ERC.

“Alguns companys de viatge volen fer la via àmplia per posar la independència en una via tan lenta que pot acabar en via morta”, ha afirmat en un acte de campanya aquest vespre a Mataró (Maresme).

La presidenciable de Junts ha afirmat  que la via cap a la independència dels republicans implica “ser independentistes tota la vida”. Borràs  ho ha contraposat a l’aposta de Junts per “la via catalana” per deixar de ser independentistes “d’una vegada per totes”.

I és que segons ella, la república s’aconseguirà “quan es garanteixi que no hi haurà cap marxa enrere”.

Borràs ha destacat que la via de Junts és la que va permetre creuar de punta a punta del país tot de gent “il·lusionada”, en referència a la Diada de l’Onze de Setembre del 2013. Per la candidata de JxCat, aquesta és l’estratègia que va permetre fer el referèndum de l’1-O que l’Estat deia que seria “impossible”.

La cap de llista de JxCat també s’ha dirigit al candidat del PSC, Salvador Illa, que al debat de TVE d’ahir li va dir que ni ella es creu la declaració unilateral d’independència (DUI).  “Això no t’ho creus ni tu, Laura”, li va etzibar Illa.

“El que li fa malta por a ell i a moltíssima gent és que sí que m’ho crec, i tant si m’ho crec. I ells també es creuen que som capaços de fer-ho, i per això som l’enemic a batre. Ens ho creiem i tenim la determinació per fer-ho”, ha assegurat”, ha replicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.