Política

Albiach no es creu els vets encreuats entre el PSC i ERC

La cap de llista d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, va utilitzar l’exemple del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per treure importància als vets encreuats entre ERC i el PSC sobre la possibilitat de formar un govern conjunt. Albiach va recordar que Sánchez també va dir que “no dormiria tranquil amb un govern on hi hagués Unides Podem” i ara “em consta que dorm tranquil·lament” governant en coalició. Per això va circumscriure les declaracions de republicans i socialistes en un context de campanya i no al que realment podran articular.

Albiach va reiterar l’aposta per un govern d’esquerres, el seu vet a JxCat i va deixar la porta oberta a la CUP, malgrat no creure tampoc en la taula de diàleg, si “aclareixen la seva posició”, ja que s’“exclouen“ en afirmar que són “la garantia” que JxCat faci polítiques socials.

En una roda de premsa organitzada per l’ACN va recordar que porten el referèndum al programa i que el defensen, però va advertir que “no es poden generar expectatives que ara no es poden complir” perquè no hi ha la correlació de forces suficient en negar-s’hi el PSOE.

Als socialistes els va recordar que en el seu moment havien defensat el dret a l’autodeterminació i els va instar a accelerar els indults als independentistes perquè hi pugui haver “un diàleg i una negociació reals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia