Política

torregrossa

CiU veu malversació de fons en obres del pla ZP

El grup de CiU a l'Ajuntament de Torregrossa (Pla d'Urgell), a l'oposició, ha denunciat a la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la possible malversació de fons, falsificació de document públic i frau de subvencions comesos per l'equip de govern en una obra subvencionada pel pla de Zapatero. Concretament, CiU creu que l'adjudicatària de les obres ha certificat obres per una valor de 50.500 euros que no s'han executat i que altres millores per 35.000 euros que va proposar l'empresa tampoc no s'han fet. Ramon Lleonart, portaveu de CiU, va afirmar: “Ara no ens poden fer aparèixer obres que no hi són i que s'han certificat”.

Per la seva banda, el govern socialista de Torregrossa desmenteix les acusacions, acusa Lleonart de voler dividir i desprestigiar el poble i recorda que CiU mai no va preguntar res sobre aquesta obra. L'alcalde, Llorenç Reig, va assegurar que estava “al·lucinat” per la denúncia i va anunciar que revisarà el projecte i l'execució de la reforma de la plaça Catalunya i les millores d'accessibilitat previstes. Reig va avisar que una altra denúncia de Lleonart s'ha acabat arxivant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.